top of page

SHIPPING & RETURNS

Informatie over bezorging en retourzendingen

4.1 Elke bezorgdatum die op de Site of in enig document of e-mail wordt vermeld, is slechts bij benadering en vormt geen garantie voor bezorging op een bepaalde datum.

 

4.2 Het eigendom en het risico van verlies gaan op u over na bezorging van de producten door ons aan de toepasselijke vervoerder, tenzij schriftelijk anderszins is overeengekomen door ons.

 

4.3 Bezorgkosten worden aan het totale verschuldigde bedrag toegevoegd nadat u een bezorgservice uit de beschikbare opties hebt geselecteerd. Bezorgingen binnen de Benelux zijn vanaf EUR 50,00 gratis. Voor bezorgingen buiten de Benelux worden bezorgkosten in rekening gebracht.

 

4.4 We bezorgen op het adres dat in uw bestelling is opgegeven.

 

4.5 U hebt onder uw wettelijke rechten het recht om uw bestelling te annuleren, een product te retourneren of een serviceovereenkomst om welke reden dan ook te annuleren. Als u een op de site gekocht product wilt retourneren, dient u uw voornemen om te retourneren of te annuleren aan ons te verzenden binnen 30 dagen na de datum waarop u, of een door u aangewezen persoon, het product of de producten in ontvangst hebt of heeft genomen. Als u een meerdere producten in een enkele bestelling hebt besteld, dient u uw voornemen om te retourneren aan ons te verzenden binnen 30 dagen na de datum waarop u, of een door u aangewezen persoon, het laatste product van de bestelling in ontvangst hebt genomen. U hoeft enkel uw voornemen om een product te retourneren duidelijk kenbaar aan ons te maken om deze rechten uit te oefenen. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar info@mellemtrading.nl 

 

Als u ons hebt laten weten dat u het product wilt retourneren, stuurt u het product met de originele bon, de originele verpakking en de meegeleverde accessoires naar ons terug. Nadat u hebt aangegeven dat u een product wilt retourneren of een serviceovereenkomst wilt annuleren, hebt u nog 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren. De directe kosten voor het retourneren van deze goederen zijn voor uw rekening. U kunt aansprakelijk worden gesteld als de waarde van de geretourneerde goederen afneemt als gevolg van uw behandeling van de goederen (behalve wanneer dit nodig was om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen).

 

Wij betalen alle van u ontvangen betalingen voor de aangeschafte goederen, uiterlijk 14 dagen na de dag waarop wij de bovenstaande communicatie hebben ontvangen. We gebruiken dezelfde betaalwijze die u voor de oorspronkelijk transactie hebt gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anderszins akkoord bent gegaan. In ieder geval worden er geen kosten in rekening gebracht als gevolg van een dergelijke terugbetaling. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat we de goederen weer hebben ontvangen of u bewijs hebt verstrekt dat u de goederen hebt teruggestuurd, al naargelang wat eerder is.

bottom of page