top of page
IMG_1011.jpg

Mellem trading

Mellem Trading is een dynamisch familiebedrijf dat zich met Xpedo al geruime tijd richt op indoor trainingsmogelijkheden voor competitieve als ook recreatieve fietsers. Mellem Trading is met Xpedo Benelux ontstaan uit de passie voor fietsen en het zoeken naar de  meest efficiënte en leuke vorm van trainen. 

Xpedo

We zijn trots dat we voor het Taiwanese kwaliteitsbedrijf Xpedo officieel mededistributeur zijn geworden in de Europese markt.

Het kwaliteitsmerk Xpedo is al bijna 40 jaar een betrouwbare leverancier van fietsproducten en is net als Mellem Trading een familiebedrijf waarin kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Service en dienstbaar staan in het DNA geschreven.

IMG_1059.jpg
IMG_1067.jpg

NEW KID
IN TOWN

Met de Xpedo APX fietstrainers COMP en PRO is er een New Kid in Town die in de top drie van kwaliteit Smart fietstrainers past. Verleg je grenzen met de innovatieve indoor Xpedo trainers waarmee je kunt trainen zoals jij dat wilt en waarmee je een realistisch rijgevoel krijgt, waardoor je het weggevoel niet hoeft te missen.

Deze nieuwe generatie fietstrainers laat door hun modern en kwalitatief hoogwaardig ontwerp en high technologie de oude generaties fietstrainers, fitnessbikes en hometrainers ver achter. Door interactief te trainen met de beschikbare app’s kun je 24/7 met of tegen de rest van de wereld fietsen en is elke training weer anders. Stel je doelen met de beschikbare FTP trainingen of doe een work-out met één van de drie basistrainingen.

Xpedo combineert het plezier van videogames met de intensiteit van serieuze training, zodat je sneller wordt. Verbeter je niveau in de virtuele werelden van de apps met een fiets gemeenschapdie je elke minuut motiveert. Kies uit trainingsplannen, groepsritten,

races en meer. Je wordt fitter en sterker. Ontdek de wereld van Xpedo APX Smarttrainers vandaag nog.

De komende tijd werkt Mellem Trading samen met Xpedo aan het uitbreiden van het productenscala. Onder andere met de trainingsapp WhiizU World, die het trainen nog leuker maakt.

bottom of page